Avoimet työpaikat

TYÖPAIKKAKUVAUS

Kiinnostaako sähkösuunnittelijan paikka?

Tule meille töihin! Olemme pieni ja vakavarainen konsultointiyritys, joka tekee työnsä suurella palolla. Etsimme joukkoomme Sinua, joka haluat olla osana menestystä!
Pystymme tarjoamaan työpaikan, jossa viihtyy ja pääsee kehittämään itseään.
Etsimme joko kokenutta tai uraansa aloittavaa sähkösuunnittelijaa. Haussa on ensisijaisesti kokoaikainen työntekijä.

Suunnitteluprojektimme ovat pääasiassa korjausrakentamiseen ja vuokralaisten tarpeisiin tehtäviä muutostöitä liike-, toimitila- ja julkisrakennuskohteissa pääkaupunkiseudulla.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins) lisäksi kykyä oppia uusia asioita, ja työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet ratkaisuhakuinen, tahdot oppia uusia asioita, sekä hallitset suunnittelutyökalut (AutoCAD tai/ja CADS). 

Nordic CMG Oy työyhteisönä

Olemme nuori ja kehittyvä yritys, joka hyödyntää nykytekniikan parhaita osa-alueita saavuttaakseen parhaan lopputuloksen. Keskeisiä tavoitteitamme on tukea työntekijöitä tarpeen mukaan, tavoitteena työyhteisössä viihtyminen ja jokaisen työntekijän kehittyminen työssään. Toimimme tiiviinä työyhteisönä, toisiltamme apua, ohjausta ja näkemystä saaden.

Hakemukset

Lähetä tehtävään avoin hakemus, jossa kerrot tarkemmin taustastasi ja osaamisestasi. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja saa osoitteesta ja hakemuksen voi laittaa cmg@cmg.fi otsikolla ”Sähkösuunnittelija Nordic CMG Oy 2019”

Toimipiste Pitäjänmäki

Sulje valikko